sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Sunnuntai 17.5.2015

En olekkaan kirjottanut tänne pitkään aikaan ja nyt sitten tuota asiaa onkin kertynyt kiitettävästi teille kerrottavaksi. Mutta aloittakaamme tuosta suurimmasta uutisesta, eli:

Mulla on nyt Personal Trainer! Hän on aivan mahtava ihminen ja ollaankin jo saatu salitreenit aloitettua ja hän on määrännyt minulle myös ruokavalion seitsemäksi viikoksi sekä muuta salin ulkopuolista aktiviteettia. Reidet ovat tosin sattuneet viime torstaista lähtien koska saliohjelmani sisältää paljon kyykkyjä, toivottavasti se on vain uusien liikkeiden ikävä seuraamus, ja näin ei kävisi jatkossa.

Oli erittäin  mahtava tunne eilen aamulla kun kokeilin vuoden takaista valmistujaismekkoani päälle niin huomasin että pömppismahani on kadonnut! Eli suunta on hyvä, täytyy vain jaksaa noudattaa ohjeita niin kyllä se tästä!

Sain taannoin isältäni myös uuden Polar A300 fitness- ja aktiivisuusmittarin! Se siis mittaa aktiivisuuttasi päivän mitaan ja alkaa täristä jos istut liian kauan paikoillasi yhteen menoon. Siinäkin on omia pikkuvikoja mutta muuten se on erittäin hyvä laite! Suosittelen siis A300 jos olette joku hankkimassa uutta mittaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti